SailBlogs
Bookmark and Share
Fulle seil
Hjem fra Hallarøya
SSV lett bris/bris
24/04/2011, Hallarøya, Smøla

Flott vær som tidligere dager, men en liten trekk sørlig retning.
Dro fra Hallarøya i 13-tiden. Vanskelig å få med ungene hjem idag siden de traff så mange nye venner derute. Lekte med drager osv.
En kort floing opp i 10 ms, men knoptellern vår er grodd og virker ikke så er ikke sikker. Deler av tur nesten helt uten vind og brukte jerngenoa, andre deler fikk vi flott seilevind.

Ca. 18 nm

Ørn, padling og flott vær
Sol NØ lite vind
23/04/2011, Hallarøya, Smøla

Avtalt med Svein at vi besøkte ham på Hallarøya på påskeaften. Knallvær og nesten vindstille. På turen fra Straumen så vi flere ørn. Etter ankomst var det omvisning på øya og deretter rigging for kajakktur i området.
Vi så flere ørner også nå - så nært som på 50 meters avstand. Helt på slutten av turen var Hallvar uheldig og veltet i det iskalde vannet. Dette taklet han veldig bra, og klarte selv å vende og nesten uten hjelp komme seg opp på kajakken igjen. Godt var det da med en varm dusj på badeplattformen bak på båten like etterpå.

Ca. 18 nm

Påsketur
Sol NØ lett bris
22/04/2011, Straumen, Smøla

Vi dro opp til Straumen på Smøla hvor Jostein med familien allerede hadde vært siden tirsdag. Dette var sesongens første tur. Været kunne ikke bli bedre, båten klargjort og helt uten problemer. Måtte krysse oppover Edøyfjorden i motvind - herlig i den flotte vinden.
Vi spiste middag og etterpå dro Hallvar og Claus på en liten padletur.

Ca. 24 nm

 

Fulle seil
Who: Claus Lied, Karin Lied
View Complete Profile »