Qing

Vessel Name: qingx
Recent Blog Posts
01 April 2012

Tips til dit budskab effektivt gennem Full Color Digital udskrivning

I reklame du mærke, har du en allieret med den stadigt at forbedre fuld farve digital print teknologi. Men der er ting, du skal undgå for at opnå succes med, hvordan du markedsføre dine tjenester, kan det være gennem udsendelse eller print. Magien ligger i, hvordan du sælger dine produkter og tjenester [...]

01 April 2012

Tips til Cost-effektiv, men overbevisende Flyers

"Markedsføring dit brand eller produkter kan være en meget dyr affære teknik, men en, der ikke kan ignoreres. Hvis du ikke mætte forbrugernes verden med dit brand, så din virksomhed ikke vil have en chance for at vokse ind i rentabel virksomhed, du ønsker. ofte, men, virksomheder finder, at de [...]

31 March 2012

Tips på at gøre din egen Expert Leder Custom lykønskningskort

Det er sjovt at give ud professionelle lykønskningskort, kun for folk at opdage, at du har oprettet disse brugerdefinerede lykønskningskort selv. Jeg har haft familiemedlemmer, associerede virksomheder og endda kunder får overrasket over niveauet for tilpasning og professionel finish, at min egen [...]

31 March 2012

Tips om, hvordan Vælg din farve

Henry Ford sagde engang, da han blev spurgt om, hvad farve han foretrækker for hans bil, "Enhver farve, så længe den er sort."

En af de mest vanskelige beslutninger, man ville gøre i hans eller hendes levetid er, hvad farver at bruge. Overraskende, folk tilbringer timer på, hvilke [...]

30 March 2012

Ting, som en Sales Booklet altid bør have

Booklet-udskrivning til salg er en meget specifik form for trykte reklamer. Der er visse ting, der skal altid være inden for et salg hæfte for det at være et effektivt markedsføringsredskab.

Derudover er der selvfølgelig nogle print og bindende strategier for at gøre et salg hæfte [...]

30 March 2012

Ting, du kan gøre med fire farver udskrivning

Fire farveudskrivning er også kendt som fuld farve print. Det er den proces, hvor du kan oprette forskellige farver ved at kombinere fire primære farver, nemlig cyan, magenta, gul og sort. Fire farveudskrivning tillade dig at have udskrifter, der er livlig og levende. De produkter, som du kan producere [...]

Tips til dit budskab effektivt gennem Full Color Digital udskrivning

01 April 2012
I reklame du mærke, har du en allieret med den stadigt at forbedre fuld farve digital print teknologi. Men der er ting, du skal undgå for at opnå succes med, hvordan du markedsføre dine tjenester, kan det være gennem udsendelse eller print. Magien ligger i, hvordan du sælger dine produkter og tjenester til mennesker. Det hele ligger på, hvordan du lægger i ord, hvad du vil fortælle dem.

For at oprette annoncer, der vil hjælpe dig med dit budskab til din målgruppe effektivt, her er nogle tips til dig at gå om den. Match alle disse med de materialer, der behandles gennem fuld farve digital print, og du vil være på din vej til succes.

1.Do ikke gøre dine sandsynlige kunder siger og hvad så. Så du er den bedste selskab. Du har været i branchen i 30 år eller deromkring. Din virksomhed præsident er uddannet på det bedste universitet. Du har al den up to date udstyr.

De kunder vil læse det, og hvordan tror du, de har tænkt sig at reagere. Så hvad? Dette er, hvordan de fleste af dem vil opfatte de annoncer, der indeholder de ovennævnte meddelelser. Der er for meget at prale, men hvad gør disse udtalelser mangler? De mangler overbevisning, og hvorfor? De er alene at fokusere på dig og dig alene. Så hvordan vil de sandsynlige kunderne drage fordel af benytte jeres service? Denne information er ikke inkluderet.

Så ændre tonen i den måde, at du vil være i stand til at tage fat på, hvad folk gerne vil høre, og hvad de har været på udkig efter. Sig jeg kan lide det vil være bedst for dem at benytte sig af det bedste selskab som dig. Hvad med at sige, at hvis det er kvalitet og holdbarhed af materialer, som de søger, har din virksomhed vist sig at være i stand til at give en sådan og mere med de mere end 30 år af din ansættelse i branchen.

Ideen her er at fokusere på dine kunder, før du kan fokusere på din virksomhed. Giv dem, hvad de vil og hvad de har brug for, før du fortæller dem, hvordan vil du være i stand til at give det til dem.

2.It er okay at holde dine sandsynlige kunder underholdt. Men for at underholde dem uden god grund, men det vil ikke forårsage nogen positivt resultat på din side. Du kan være i stand til at gøre dem til at le. De vil tale om annoncerne lang nok, men tror du de vil huske som gjorde disse annoncer? Den vigtigste ting, som du ønsker skal ske, vil blive afløst af for meget underholdning.

Du skal det underholdning minimal eller lig med han mængden af ​​oplysninger, som du vil have dem til at vide om. De skal huske på annoncen, men først skal de huske, hvem lavet disse annoncer. Denne måde, vil du drage fordel af underholdning og det vil hjælpe dig sende dit budskab bedst muligt.

3.Too meget lige oplysninger kan kede dine sandsynlige kunder. Det er her din kreativitet vil blive sat alt for god brug. Bare husk, at for meget der ikke vil arbejde den måde, du havde til hensigt. Brug fuld farve digital print til at gøre de annoncer, der arbejder og vil vare på dine kunders bevidsthed.
Comments
Gallery Error: Unknown Album [1:]:20092
qingx's Photos -

About & Links