Segon dia a San Sebastian
04/07/2012, San Sebastian

Hola a tots!!

Avui ha marxat en Guillermo, això vol dir que a partir d'ara ja estem sols, buuuaaaa!!! Dema serà el primer dia de navegació sols. En Guillermo ens ha preparat molt be o sigui que cap problema i si n'hi ha algun el trucarem!!
La badia de San Sebastian esta molt be. Ens hem amarrat a una boia i hi ha un "barquero" 24 hores que el crides per radio i et ve a buscar i et torna al vaixell sempre que el demanis. Es un servei del club nàutic de San Sebastian, inclús hem intentat donar-li una propina i ens ha dit que moltes gracies però que no.
Dema salpem cap a Getaria.

2012 Sables d'Olone - Balears
04/07/2012 | Rosa i Albert
Bon dia navegants segur que a menjareu molt ve a Getaria :un brindis per la travessa a la salud de tots
Petons
05/07/2012 | Montse
Al fin solos!!!! Ara us comença el millor! Molts ànims, us anem seguint.
Avui l'Armand ha anat a entrenar per la X-Pyr, volia anar caminant des de la platja de Canet de Mar fins al cim del Turó de l'Home i baixar volant. Però li ha fallat la logística i ha improvisat un Pla B, ha pujat caminant a Montserrat, fins el Gorro Frigi.
Caaaadaaaa locooooo, con su teeeemaaa!!!!! :-)
arribada a Espanya
03/07/2012, San Sebastian

Be, ja som a San Sebastian. Quan ja estàvem a punt de entrar a Espanya ens ha abordat la policia de duanes de França!! jeje, han pujat al catamarà i no se que buscaven, però ens han preguntat quans érem i els hi hem dit que tres i que en Guillermo estava dormint, ens han dit al Joan i a mi de quedar-nos fora i han entrat i l'han despertat tocant-li la cama i demanant-li la documentació!! Ens han demanat els papers i s'han quedat contents. Al marxar en Joan els hi ha dit si els hi podia fer una foto i com li han dit que si, ha fet tot un reportatge. La foto d'avui es tracta d'això. Avui no dormirem a port, ens hem amarrat a una boia a la platja de La Concha, fa una mica de vent però segur que estarem be. Ara baixarem a terra per que hem d'anar a capitania per dir que estem aquí.
Dema ens quedarem tot el dia a San Sebastian i descansarem una mica. Dema passat ja tornarem a navegar fins la propera parada

2012 Sables d'Olone - Balears
04/07/2012 | Pat
jajaaj ostres que fooort!! bueno al final bon rotllo no? jejej
Bon fondeig!
05/07/2012 | Montse
No ens enganyis Xita! Segur que has fet tu les fotos als "polis vigilantes de la playa" jeje!
Arcachons - Capbreton
03/07/2012

Ultima navegació a França, perquè dema ja anem cap a San Sebastian. Tot segueix perfecte, però poc vent i massa navegació a motor...però quin remei. Si esperem vent no arribem ni l'any que be! :-)

2012 Sables d'Olone - Balears
1 de Juliol primer fondeig
01/07/2012, Arcachon

Estem fondejats a la ria d'Arcachon. Avui hem infalt per primera vegada la vela parasailor. De moment tenim sort d' en Guillermo. Ens va vendre el Catamara i ara ens ajuda en tot i mes. Uiiiiii que el trovarem a faltar!!!! Mentres veniam capa Arcachon, hem intentat pescar pero res de res, l'unic que ens ha passat es que s'han enredat els fils de les dues canyes i els hem tingut que tallar.
Hem passat per la duna de Pyla, on hi han centenars de parapents volant. En Joan tenia ganes d'anar pero es clar tot no es pot fer... Dema si tot va be intentarem arrivar a San Sebastian, pero hi han moltes milles, bueno ja us ho direm.


2012 Sables d'Olone - Balears
02/07/2012 | pat
Si el trobareu a faltar al Guillermo!, ja heu posat algo per posar les canyes?
02/07/2012 | Emi I Lluis
com que la pesca no es lo vostre m'alegro que arriveu a Sant Sebatian segur que trobareu un mercat per comprar-lo sino sempre teniu l'opció del MCdonals, arrivederci
05/07/2012 | Montse
Quina preciositat de vela!
primer i segon dia de navegacio
xity
30/06/2012, Port de Royan

Ahir vam arrivar a les 6 de la tarda a La Rochelle. La travesia desde Sables d'Olonne perfecte. En Guillermo, que ens acompanyara durant uns dies, ens esta ajudant molt. En Joan ja esta en marxa. Podem dir que el primer dia de navegacio ha estat un exit.

Avui hem fet la segona ruta, desde La Rochelle fins al port de Royan. Mica en mica anem aprenent. Dema anem a Arcachon i el dilluns si tot va be ja arrivarem a San Sebastian.


2012 Sables d'Olone - Balears
01/07/2012 | Rosa i Albert
Felicitats parella us estem seguin enhorabona poseu mes fotos
Ja sortim de Les Sables d'Olone
29/06/2012

8 del mati. Aprofitem per netejar el vaixell i marxem cap a La Rochelle. Primer dia de navegació.

2012 Sables d'Olone - Balears
Primeres fotos
19/06/2012

Ja el tenim a l'aigua !
Ja tenim les primeres fotos !!!
Si tot va be el proper dimarts 26 marxem cap allà !

2012 Sables d'Olone - Balears
19/06/2012 | xity
uuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeee!!!!! ui ui ui !!!
24/06/2012 | Doris + Christian
wow, felicitats
24/06/2012 | núria
per molts anys! ja us anirem seguint
25/06/2012 | nuriri
Me guuuuuuuustaaaa :)
Passeus-ho molt bé i molta sort en l'aventuraaaa
Visita a les drassanes
Joan
18/05/2012, Les Sables d'Olone

Ja hem anat a veure "el nen" a les drassanes !!! i l'hem vist !
Ja esta casi acabat...nomes falta que el portin a Sables d'Olone per posar el màstil i alguns acabaments, i esperem que el pròxim dia 18 de Juny ens el entreguin ! (difícil esperar...)

Aquí podreu veure algunes fotos de la visita.

Aprofita'n que estem per aquella zona per recollir el Simpatic, al final hem decidit fer tot el Cantàbric, així que anirem fen saltets des de San Sebastià fins a les Balears, fent tota la costa cantàbrica, les ries gallegues, Portugal, Andalusia, etc....Juliol y Agost per fer la ruta !

Fins aviat !

2012 Sables d'Olone - Balears
21/06/2012 | Isaac Coll
Ja heu salpat? Bona sort i bon vent!!!
La Ruta / The Route
Joan
27/12/2011, Andorra

El programa que esperem fer es el següent:

Aquest pròxim mes de Juny del 2012 anirem a buscar el catamarà, suposadament es dirà "Simpatic" (llogicament tenim el domini www.simpatic.com), a Sables d'Olone, França, just a sobre de la Rochelle.

Per començar, portarem el Simpatic al Mediterrani, fent una travessa des de Sables d'Olone a San Sebastian, i desprès farem tot el Cantàbric, les Ries gallegues i baixarem per la costa portuguesa fins a Gibraltar per entrar al Mediterrani. Cap a finals d'Agost serem a les Balears fins el mes d'Octubre.

Fetes totes les probes durant aquest primer estiu, equiparem el vaixell per poder navegar de manera autònoma. Voltarem uns anys pel Mediterrani. La idea es arribar fins a Beirut on hi tinc mols amics, passant per totes les illes i països del Mediterrani. Aquest serà el nostre entreno per poder fer la volta al mon, que tindria que començar el novembre del 2015 o 2016 des de les Illes Canàries, cap al Carib a Saint Lucia, Canal de Panama, les Galápagos, Les Marqueses, Tahiti, Bora Bora, Fiji, Vanuatu, Australia, Bali, Maurici, Reunió, Cape Town a Sud-àfrica, salt cap a Salvador al Brasil, Granada, tornada a Saint Lucia, i de Saint Lucia cap a les Bermudes i tornar a creuar el Atlàntic cap a les Azores i el Mediterrani de tornada sobre el mes de Juny del 2017, 2018....o 2030 !.

Uns anys voltant pel mon sobre un petit vaixell que serà la nostra casa durant aquest temps.

...No patiu...tot això es farà amb la coordinació de la Associació ARC. Una manera de navegar acompanyats.The program that we hope to do:

Next month of June 2012 we will pick up our brand new catamaran, supposedly called "simpatic" (simpatico ?) at Sables d'Olone, France, just above La Rochelle.

First, we will bring Simpatic to the Mediterranean, with a cross from Sables d'Olone to Galicia, and then down the Portuguese coast to Gibraltar to enter the Mediterranean. In mid or late July we will be in the Balear Islands until October.

Once all tests made during the first summer, we will do all required arrangements on the boat to prepare it for the around the world circumnavigation. We will sail the Mediterranean for 2 or 3 years before the world tour that should begin in November 2015 or 2015 from the Canary Islands to the Caribbean in Saint Lucia, Panama Canal, Galapagos, The Marquesas, Tahiti , Bora Bora, Fiji, Vanuatu, Australia, Bali, Mauritius, Reunion, Cape Town in South Africa, jump into the Brazil Salvador, Granada, back to Saint Lucia, Bermuda and back across the Atlantic to the Canaries back in June 2015, 2016 ...or 2020 !.

A few years around the world on a small boat that will be our home during that time.

... Do not worry ... all these will be made with the coordination of the ARC Association. A sure way to navigate around the world.

2012 Sables d'Olone - Balears
El nou blog
Joan
27/12/2011, Andorra

Bé, això es la primera entrada del blog de la volta al mon amb catamarà.
En aquest blog publicarem totes les aventures, incidències, comentaris i reportatges que a partir del mes de Juny del 2012, a l'entrega del nou vaixell, un catamarà Lagoon 380S i que equiparem de mica en mica per fer la volta al mon, programada en aquest moments, per a començar a finals del 2013 o 2014.

Well, this is the first blog post from our around the world tour with a catamaran.
In this blog we will post all adventures, comments and reports that starting June 2012, when we will have our new cat delivered, a 380S Lagoon catamaran , that we will gradually prepare for the around the world tour, scheduled at this moment to begin end 2013 or 2014.

2012 Sables d'Olone - Balears