SailBlogs
Bookmark and Share
Allan & Per - World Cruising
Så kom vi så langt ...
Per Horn
03/16/2011

... at vi nu, er klar med planlægning af vores sejltur jorden rundt, og søger gaster via foreningen FTLF - www.ftlf.dk.

Vi regner med at forlade København i slutningen af juli, sejle nord på, op til, og ud gennem, Limfjorden til Vesterhavet og sige farvel til Danmark nede omkring Esbjerg og Fanø.
Herfra sejler vi sydpå, gennem Kanalen, til Isle of Wight, over Biscayen, til Portugal, hvor vi holder en pause på 3 dage, for at nyde byen. Endelig går til Cadiz, og over mode Afrika.
Herfra via Kap Verde til Caribien, gennem Panama kanalen før turen går til Galapagos, over Stillehavet til Fiji og den mængde af oplevelser der venter her.

Sommer og sensommer bliver Europa og Afrika. Afrejse fra Kap Verde planlægges til medio november, så vi efter en tur over Atlanten, kan fejre Jul i Caribien.
Vi har selvfølgelig en langt mere detaljeret plan, så kontakt os endelig hvis du er interesseret.

Turen fra Fiji, via Borneo, det Indiske Ocean, Maldiverne og Cape Town venter vi med, at planlægge detaljeret til vi er kommet tættere på.

Vores båd er en Dufour 425, udstyret med alt det vi har fundet nødvendig: Sikkerhedsudstyr, bl.a. EPIRP med GPS, redningsflåde og satellit telefon til nød opkald; alverdens GPS udstyr; et nyt Rocna anker skulle gerne komme på; masser af plads i kabyssen (så meget plads der nu kan være i en 42,5 fods båd); eget lukaf til gasterne med eget toilet og selvfølgelig en lille dinghy så vi kan ro i land!
Desuden har vi komplet dykker udstyr til 2 personer inkl. kompressor, så vi kan dykke, hvor vi måtte få lyst.

Vi vil meget gerne have 2 gaster med, specielt over de store strækninger! Men også gerne på andre strækninger af turen.
Vi stiller ikke specielle krav til dig som gast, ud over at I skal kunne sove to sammen, i samme kahyt, og helst være ikke ryger. Men kan du Spansk og evt. reparere en Volvo motor gør det da ikke noget!
Om I har sejlet før, er intet krav, vi skal nok sørge for I lærer det fornødne undervejs.
Og så skal vi selvfølgelig alle være sociale, tolerante og parate til at få vores lille sejlersamfund til at fungere på den plads, der er til rådighed.

Vi regne med, at benytte Langturssejlernes anbefalinger (www.ftlf.dk) vedr. dækning af udgifter for gaster. Det vil sige 200 kr om dagen for fællesudgifter til båd (forsikring, brændstof, forbrug, mv.), og vi derud over deles om maden, vel mellem 80 og 120 kr. om dagen.

Allan, der er kaptajn, har sejlet i ca. 35 år, siden han som ung teenager i Hadsund købte sin første båd. Som gast - og nu Gnist! - har jeg sejlet i sommerferien de seneste 14 år, og er ved at lære det!
Naturligvis har vi begge duelighedsbevis, desuden Yacht Skipper-3, så vi kan lidt meteorologi, brandslukning og førstehjælp og et SRC (VHF) bevis til mig.

Kontakt FTLF for flere oplysninger, og skriv til os, så ser vi, hvad vi kan finde ud af.
Kaptajn, Allan Andersen, FTLF medlem nr. 18.607.
Fast gast, Per Horn, FTLF medlem nr. 18.608.

Desuden skal vi have båden sejlet hjem fra Frankrig, formentlig i Påsken 2011. Skal du med her, så skriv endelig.

Hilsen
Allan og Per
[email protected]
[email protected]

| | More

 

 
Who: Allan Andersen, Per Horn Rasmussen
Port: Svanemøllen, København
View Complete Profile »
 
 
 
 

 
Powered by SailBlogs