Borta med Bengt

En resa

Tahiti 15 november 2021

På bild: Bullbak

Söndag 14 november 2021, Port Pheaton, Tahiti

En fuktig dag igen med lite sol och en och annan regnskur. Hårklippning för mig. Elisabeth testade ett nytt brödrecept och bakade vete längder. Gott!


Måndag den 15 november 2021, Port Pheaton, Tahiti
Våra vänner Neill och Heidi på 'Artemis' har kommit fram till Brisbane efter 45 dagars segling från Huahine, det är drygt 3000 sjömil och de hade inte mycket vind de sista veckorna. De var tvungen att göra ett, av myndigheten tillåten, stopp på Palmerstone (Cook Islands) för att reparera vindrodret. Nu lever de lyxlivet på ett hotell där de ska uthärda karantän i fjorton dagar. En annan som har lämnat Huahine är Daniel på 'Elin' som idag kom till Port Pheaton. Roligt att få träffa honom igen.

buBesök på Bubbles

Vi åkte iland för en lång promenad och besök på Super-U och Champion där vi handlade lite inför seglatsen till Chile. Vi hittade äntligen ett par läsbrillor med rätt styrka till mig så vi köpte två. Man är ganska handikappad när man tappar brillorna eller när de går sönder. När vi var borta fick viken och 'Bengt' besök av valar. Tyvärr missade vi skådespelet men Charles på 'Bubbles' filmade så vi kan se det när vi besöker de.

atrAlltid roligt på 'Artemis'