Fulle seil

24 April 2011 | Hallarøya, Smøla
23 April 2011 | Hallarøya, Smøla
22 April 2011 | Straumen, Smøla

Hjem fra Hallarøya

24 April 2011 | Hallarøya, Smøla
SSV lett bris/bris
Flott vær som tidligere dager, men en liten trekk sørlig retning.
Dro fra Hallarøya i 13-tiden. Vanskelig å få med ungene hjem idag siden de traff så mange nye venner derute. Lekte med drager osv.
En kort floing opp i 10 ms, men knoptellern vår er grodd og virker ikke så er ikke sikker. Deler av tur nesten helt uten vind og brukte jerngenoa, andre deler fikk vi flott seilevind.

Ca. 18 nm

Ørn, padling og flott vær

23 April 2011 | Hallarøya, Smøla
Sol NØ lite vind
Avtalt med Svein at vi besøkte ham på Hallarøya på påskeaften. Knallvær og nesten vindstille. På turen fra Straumen så vi flere ørn. Etter ankomst var det omvisning på øya og deretter rigging for kajakktur i området.
Vi så flere ørner også nå - så nært som på 50 meters avstand. Helt på slutten av turen var Hallvar uheldig og veltet i det iskalde vannet. Dette taklet han veldig bra, og klarte selv å vende og nesten uten hjelp komme seg opp på kajakken igjen. Godt var det da med en varm dusj på badeplattformen bak på båten like etterpå.

Ca. 18 nm

Påsketur

22 April 2011 | Straumen, Smøla
Sol NØ lett bris
Vi dro opp til Straumen på Smøla hvor Jostein med familien allerede hadde vært siden tirsdag. Dette var sesongens første tur. Været kunne ikke bli bedre, båten klargjort og helt uten problemer. Måtte krysse oppover Edøyfjorden i motvind - herlig i den flotte vinden.
Vi spiste middag og etterpå dro Hallvar og Claus på en liten padletur.

Ca. 24 nm
Vessel Name: Mimzy
Vessel Make/Model: Bavaria 38 AC
Crew: Claus Lied, Karin Lied
Gallery Error: Unknown Album [1:]:15419
Mimzy's Photos -

Fulle seil

Who: Claus Lied, Karin Lied