Båtliv i nord

Dag 94 - Sistranda

30 July 2016
Det er ikke alle brygger som er like solide her på kysten..

Vi har fått ligge på plassen vi fant i går kveld uten å bli jaget. Vi ligger der fortsatt fordi det regner og blåser og det er heller ikke spesielt varmt, så varmeren går nå midt på dagen.
Vi ruslet en tur i området på formiddagen og blir slått av at det er ganske tydelig at vi nå er i en kommune der det satses en del. Det ligger et stort og flott kulturhus i sjøkanten og ved siden av ligger det en næringspark for fiskeindustri. Rundt øyene her kryr det av oppdrettsanlegg så det er nok slik at det også drypper litt fra den industrien over til samfunnet.
Ny innendørs fotballbane er under bygging så Frøyværingene har det vel trolig ikke så ille.
Apropos Frøyværing så hilste vi på en kar for noen havner siden som var fra Frøya. Han tok i mot tauene våre i det vi la til og var en hyggelig og blid fyr som lå i båt i samme havna.
På rusleturen vår i dag stoppet en bil ved oss og sjåføren rullet ned vinduet og ønsket velkommen til Frøya, og jammen var det ikke samme karen,- like blid og hyggelig som sist.
Det viser vel også at vi ikke beveger oss på de største plassene langs kysten selv om Frøya er en ganske så stor øy.
Hyggelig var det nå og resten av dagen har gått med til å slå av en prat med de som dukker opp på brygga her vi ligger.
Forhåpentligvis kan vi komme oss ut i øyene på utsiden her i morgen, men før vi går må vi fylle diesel og det kan vi bare gjøre på høyvann da havna er for grunn for oss. (havna er også utrolig trang så det bør helst ikke blåse for mye heller) Det er som nevnt noen ganger før mye enn skal passe på og mange utfordringer å takle, men heldigvis er de fleste av dem av praktisk art så da går det jo an å løse dem på et vis.
Comments
Vessel Name: Ubliks
Vessel Make/Model: Bavaria E40 Sedan
Hailing Port: Fredrikstad, Norge
Crew: Uno B. Larsen og Inger Kalmoe
Ubliks's Photos - Main
21 Photos
Created 14 August 2015
3 Photos
Created 3 August 2015