12 April 2015

De aanloop

12 April 2015
Terwijl Doortje in Spanje spaans aan het leren is …

Klussen? De thermostaat voor de nieuwe CVketel teruggestuurd, komt een nieuwe. Nu dus weer even geen kachel en geen warm water. Nu begonnen aan een nieuw zonnedakje, moet zondag as klaar want dan moet er geverfd worden.
Een paar dag geleden had ik nog 1800 euro staan, nu nog maar 200 en ook nog 700 min op de creditcard. Veel gekocht besteld: reserve sleepgenerator vin, displays voor navigatiesysteem (marktplaats), ondergoed, een poster van jou, deksel voor WC, spullen bij KOKwatersport, waterdesinfectiespul, satelliettelefoon.
En er moet nog: testament, verf, verf voor dek, stekkers voor verlengsnoer windvaan, zeilgaren, lierhandelbakje.
Aan de CV moet nog het een en ander gebeuren zoals afmaken van de schoorsteentoestand (wordt dinsdag bezorgd), ander thermostaat (ook dinsdag), verbeteren van de condens afvoer uit de CV (want dat lekt nu beetje).

Anker en boorkolom via marktplaats verkocht. En dan zijn er nog dozen, oa. die bakken op, wieltjes. Die kunnen (als ze leeg zijn gemaakt) ook wel op marktplaats. Toch ook veel herinneringsdingen en nostalgias ed. Eem compleet bestek, een zilveren bestek, nog meer glazen, borden. De box raakt nu toch leger, afgezien van wat moet worden weggemikt.

Het leegruimen gaat denk ik nog flink wat tijd kosten en er zijn nog maar 23 dagen, 3 weken, hu. Ik stress wel een beetje. Moet ook nog wel even nieuwe brilleglazen (400 euro) , bloedprikken, opzeggen box en toerzeilers en die VvE jongens achter de broek zitten. Nou ja, niet saai, altijd iets te doen. Ja het is zo voorbij, moet proberen het relaxed te ondergaan en de lol erin te houden. In principe ben ik daar heel goed in.
Vessel Name: Mamira Fenna
Vessel Make/Model: OneOff, designed by Robert Clarke
Crew: Dorette Spaans
Extra: Length 10.55m, Beam 3.55m, Draught 2m
Gallery Error: Unknown Album [1:]:34143
Mamira Fenna's Photos -