Qing

Vessel Name: qingx
Recent Blog Posts
01 April 2012

Tips til dit budskab effektivt gennem Full Color Digital udskrivning

I reklame du mærke, har du en allieret med den stadigt at forbedre fuld farve digital print teknologi. Men der er ting, du skal undgå for at opnå succes med, hvordan du markedsføre dine tjenester, kan det være gennem udsendelse eller print. Magien ligger i, hvordan du sælger dine produkter og tjenester [...]

01 April 2012

Tips til Cost-effektiv, men overbevisende Flyers

"Markedsføring dit brand eller produkter kan være en meget dyr affære teknik, men en, der ikke kan ignoreres. Hvis du ikke mætte forbrugernes verden med dit brand, så din virksomhed ikke vil have en chance for at vokse ind i rentabel virksomhed, du ønsker. ofte, men, virksomheder finder, at de [...]

31 March 2012

Tips på at gøre din egen Expert Leder Custom lykønskningskort

Det er sjovt at give ud professionelle lykønskningskort, kun for folk at opdage, at du har oprettet disse brugerdefinerede lykønskningskort selv. Jeg har haft familiemedlemmer, associerede virksomheder og endda kunder får overrasket over niveauet for tilpasning og professionel finish, at min egen [...]

31 March 2012

Tips om, hvordan Vælg din farve

Henry Ford sagde engang, da han blev spurgt om, hvad farve han foretrækker for hans bil, "Enhver farve, så længe den er sort."

En af de mest vanskelige beslutninger, man ville gøre i hans eller hendes levetid er, hvad farver at bruge. Overraskende, folk tilbringer timer på, hvilke [...]

30 March 2012

Ting, som en Sales Booklet altid bør have

Booklet-udskrivning til salg er en meget specifik form for trykte reklamer. Der er visse ting, der skal altid være inden for et salg hæfte for det at være et effektivt markedsføringsredskab.

Derudover er der selvfølgelig nogle print og bindende strategier for at gøre et salg hæfte [...]

30 March 2012

Ting, du kan gøre med fire farver udskrivning

Fire farveudskrivning er også kendt som fuld farve print. Det er den proces, hvor du kan oprette forskellige farver ved at kombinere fire primære farver, nemlig cyan, magenta, gul og sort. Fire farveudskrivning tillade dig at have udskrifter, der er livlig og levende. De produkter, som du kan producere [...]

Tips til dit budskab effektivt gennem Full Color Digital udskrivning

01 April 2012
I reklame du mærke, har du en allieret med den stadigt at forbedre fuld farve digital print teknologi. Men der er ting, du skal undgå for at opnå succes med, hvordan du markedsføre dine tjenester, kan det være gennem udsendelse eller print. Magien ligger i, hvordan du sælger dine produkter og tjenester til mennesker. Det hele ligger på, hvordan du lægger i ord, hvad du vil fortælle dem.

For at oprette annoncer, der vil hjælpe dig med dit budskab til din målgruppe effektivt, her er nogle tips til dig at gå om den. Match alle disse med de materialer, der behandles gennem fuld farve digital print, og du vil være på din vej til succes.

1.Do ikke gøre dine sandsynlige kunder siger og hvad så. Så du er den bedste selskab. Du har været i branchen i 30 år eller deromkring. Din virksomhed præsident er uddannet på det bedste universitet. Du har al den up to date udstyr.

De kunder vil læse det, og hvordan tror du, de har tænkt sig at reagere. Så hvad? Dette er, hvordan de fleste af dem vil opfatte de annoncer, der indeholder de ovennævnte meddelelser. Der er for meget at prale, men hvad gør disse udtalelser mangler? De mangler overbevisning, og hvorfor? De er alene at fokusere på dig og dig alene. Så hvordan vil de sandsynlige kunderne drage fordel af benytte jeres service? Denne information er ikke inkluderet.

Så ændre tonen i den måde, at du vil være i stand til at tage fat på, hvad folk gerne vil høre, og hvad de har været på udkig efter. Sig jeg kan lide det vil være bedst for dem at benytte sig af det bedste selskab som dig. Hvad med at sige, at hvis det er kvalitet og holdbarhed af materialer, som de søger, har din virksomhed vist sig at være i stand til at give en sådan og mere med de mere end 30 år af din ansættelse i branchen.

Ideen her er at fokusere på dine kunder, før du kan fokusere på din virksomhed. Giv dem, hvad de vil og hvad de har brug for, før du fortæller dem, hvordan vil du være i stand til at give det til dem.

2.It er okay at holde dine sandsynlige kunder underholdt. Men for at underholde dem uden god grund, men det vil ikke forårsage nogen positivt resultat på din side. Du kan være i stand til at gøre dem til at le. De vil tale om annoncerne lang nok, men tror du de vil huske som gjorde disse annoncer? Den vigtigste ting, som du ønsker skal ske, vil blive afløst af for meget underholdning.

Du skal det underholdning minimal eller lig med han mængden af ​​oplysninger, som du vil have dem til at vide om. De skal huske på annoncen, men først skal de huske, hvem lavet disse annoncer. Denne måde, vil du drage fordel af underholdning og det vil hjælpe dig sende dit budskab bedst muligt.

3.Too meget lige oplysninger kan kede dine sandsynlige kunder. Det er her din kreativitet vil blive sat alt for god brug. Bare husk, at for meget der ikke vil arbejde den måde, du havde til hensigt. Brug fuld farve digital print til at gøre de annoncer, der arbejder og vil vare på dine kunders bevidsthed.

Tips til Cost-effektiv, men overbevisende Flyers

01 April 2012
"Markedsføring dit brand eller produkter kan være en meget dyr affære teknik, men en, der ikke kan ignoreres. Hvis du ikke mætte forbrugernes verden med dit brand, så din virksomhed ikke vil have en chance for at vokse ind i rentabel virksomhed, du ønsker. ofte, men, virksomheder finder, at de fleste markedsføring ventures dræne deres budget for hurtigt, før de har en chance for virkelig at gøre en forskel blandt udsigter. Heldigvis er der et par succesfulde reklame værktøjer, der også er omkostningseffektive, herunder flyers.

sikker på, flyers er billig, men ikke deres udseende matche deres billig pris? Ikke hvis du bruger en professionel flyer trykning selskab. Vent, vil ikke bruge en professionel være for dyrt? Faktisk, nej. I virkeligheden, når der udskrives engros mængder af flyers, et par hundrede eller flere, ved hjælp af offsettryk tager kortere tid, sparer du blæk og ***, og koster mindre, end hvis du har brugt dit kontor inkjet. Plus, fuld farve metode til kommerciel trykning producerer slående , fotografisk kvalitet af billeder og farver.

lyder godt, right? Nu er alt hvad du skal gøre er at designe en flyer, der fanger opmærksomhed, og holder det længe nok for forbrugerne at læse dit tilbud og kalder til handling. Ikke sikker på hvor du skal starte Her er et par tip til at designe dynamiske flyers, der er sikker på at bringe kunderne:?..

1 Foretag et uimodståeligt tilbud i din overskrift tilbyder ikke blot hvad Joe ned gaden er at give give forbrugerne, hvad de ønsker -. den største, letteste, snappiest, og bedste Selv hvis du giver akkurat de samme tjenester som Joe, sætte en twist på det, såsom at tilbyde en gratis prøveperiode, der varer lidt længere end. en Joe tilbyder.

2. ikke fortrænger resten af ​​din flyer med alt for meget tekst. Du skal blot svare på spørgsmålet, at alle købere spørger, "" Så hvordan kan det hjælpe mig? "" Brug punktopstilling punkter i stedet for lange afsnit. Brug korte sætninger og tage din udsigt side ved hjælp af anden person pronominer ("" du "" og "" dit ""). Brug mellemrum mellem grupper af oplysninger at føre læseren gennem din flyer.

3. Brug masser af små billeder, kan rodet på siden. En stor fantastisk billedkvalitet er meget mere slagkraftige og griber opmærksomhed nemmere. Brug en professionel fotografi, der vedrører dit tilbud. Du kan bruge et billede af kunder ved hjælp af produkt eller af en eksisterende kundens græsplæne, for eksempel, hvis du ejer en græsplæne servicevirksomhed.

4. Du ønsker måske at inkludere nogle kunde Begejstring. Dette kan være en af ​​de mest succesfulde måder at overbevise udsigt til din evne til at levere tjenester af høj kvalitet eller produkter. Brug den første og sidste navn, stilling, og byen og tilstand endorser.

5. Sidst, men vigtigst af alt, så glem ikke at give læserne med klare retningslinjer for at tage det næste skridt, såsom ringe til et nummer eller besøge et websted. Du kan også ønsker at inkludere en rabatkupon med en frist til at tvinge kunderne til rent faktisk at gøre kontakten. Endelig gøre din opfordring til handling skiller sig ud fra resten af ​​teksten ved hjælp af kontrastfarver.

"

Tips på at gøre din egen Expert Leder Custom lykønskningskort

31 March 2012
Det er sjovt at give ud professionelle lykønskningskort, kun for folk at opdage, at du har oprettet disse brugerdefinerede lykønskningskort selv. Jeg har haft familiemedlemmer, associerede virksomheder og endda kunder får overrasket over niveauet for tilpasning og professionel finish, at min egen brugerdefinerede lykønskningskort udskrivning har. Hvis du ønsker at lære at gøre denne form for professionel brugerdefinerede lykønskningskort udskrivning på egen hånd, så er du kommet til det rette sted. Jeg har her er et par tips om hvordan du får dine egne professionelle brugerdefinerede lykønskningskort designet og trykt. Bare læs videre og opdag

• Brug professionelle fotografier eller grafik -. En af de første ting du skal gøre for at gøre ekspert se brugerdefinerede lykønskningskort er at bruge professionelle fotografier eller grafik. Stol aldrig på *** tegnefilm, billeder og Doodles du ser ofte på internettet. Prøv at kigge efter faktiske professionelt lavet højopløselige billeder og grafik, når du kan. Nogle gange kan du få disse gratis så længe du ved, hvor man kan se på internettet. Prøv billeddatabase sites som Flickr, og OpenPhoto til dine søgninger, og du bør let at se gratis professionelle billeder, du kan bruge

• Download layouts fra professionelle trykkerier -. Den anden ting du skal gøre er at downloade professionelle layouts eller lykønskningskort skabeloner fra lykønskningskort trykkerier. Skabeloner er en fantastisk måde at gøre dine brugerdefinerede lykønskningskort ser mere professionelle. De har de rette dimensioner, retningslinjer og funktioner, der markerer en professionel lykønskningskort. Desuden bør disse lykønskningskort skabeloner gør det lettere for dig i trykprocessen, da de er anbefalet, og normalt anvendes af lykønskningskort trykkerier.

Bare rolig, der er masser af gratis ressourcer til lykønskningskort layouts og skabeloner. Så du vil ikke have at tilbringe en ting på denne ene

• Hold dit layout ren, *** og ligetil -. Nu, når du designer dine lykønskningskort, bør du altid holde dit layout ren, *** og ligetil. De fleste professionelle lykønskningskort har normalt layouts som dette, fordi det kommunikerer deres budskab hurtigt og klart. Så du skal ikke gå overbord med dine designs. Holde tingene *** og tingene skal se mere professionelt

• Prøv at udskrive din professionelt -. Endelig er det vigtigt, at du har dine brugerdefinerede lykønskningskort trykt professionelt. Du kan ikke stole på din udskrivning i dit eget hjem printer og dine print evner alene. For at få det virkelig professionelt udseende til dine brugerdefinerede lykønskningskort, du har brug for hjælp fra professionelle printere. Må ikke bekymre dig, kan du nemt finde disse professionelle firmaer online. Hvis du lejer online lykønskningskort trykkeri selskaber, vil du aldrig gå galt med dine udskrifter. Du får altid professionelle lykønskningskort, alle med eget design.

Så det er de ting, du behøver at vide for at udskrive ekspert se brugerdefinerede lykønskningskort. Prøv dem ud for dig selv.

Tips om, hvordan Vælg din farve

31 March 2012
Henry Ford sagde engang, da han blev spurgt om, hvad farve han foretrækker for hans bil, "Enhver farve, så længe den er sort."

En af de mest vanskelige beslutninger, man ville gøre i hans eller hendes levetid er, hvad farver at bruge. Overraskende, folk tilbringer timer på, hvilke farver de ville vælge til deres helt nye bil. Nogle vil give deres partnere en kold skulder på grund af et skænderi over farven på deres soveværelse. Andre ville høre farvehjulet til at vælge, hvilke farver passer som. Det siger sig selv, at vælge en farve kan være både nervepirrende og skræmmende.

Nu anvende denne situation på markedsføring soeskende såsom flyers, brochurer eller hænge tags og du vil fordoble forstyrre effekten af ​​farvevalg. Dette skyldes for sikkerhedsstillelse, er du nødt til at være præcis med dine farver. Der er ikke en farve i modsætning til en bil, du bare vælge blandt fem eller seks solide farver. Men for brugerdefinerede hang tags eller brochurer, er en bred vifte af farver, der bruges til at opnå en ønsket effekt.

Læs disse retningslinjer, og forhåbentlig vil det gøre det lettere for dig at træffe beslutning om, hvordan du vil bruge farver på din markedsføring soeskende såsom dine brugerdefinerede hang tags:

1. Begræns brugen af ​​farver. Ja, du hørte denne ret. Brug farver sparsomt. En brochure eller hænge tags med et væld af farver kan have to effekter. For det første kan samspillet mellem farver gør det levende. På den anden side kan dette også billiggøre afsætning sikkerhed, især hvis farverne ikke supplerer hinanden. Så for at være på den sikre side, skal du bruge farver sparsomt. Faktisk ville eksperter foreslår, at du først designe dine projekter i sort og hvid derefter tilføje farve derfra. Vær ikke bange for gråzoner, nogle gange ville det fungere til din fordel. Anyway, fraværet af farver fremkalder en følelse af nostalgi eller gåde.

2. Undgå brede skår i klare og stærke nuancer. Store områder er dækket af stærke og meget levende nuancer kan faktisk fremhæve øjet *** det ubehageligt for læseren til at fokusere. For eksempel, kan røde og violer ved siden af ​​hinanden på hængemærker slider øjnene. Tilgangen bør være at blande de stærke farver med de subtile dem. Samspillet kan faktisk hjælpe læserne fokus. Prøv baby farver eller jord toner med dominerende farver.

3. Farverne vil skifte. En farve vises ikke nøjagtigt det samme efter udskrivning. Afhængigt af printeren, kan farverne dramatisk skifte. Dette skyldes en effekt kendt som samtidig kontrast. "

Vælge et farveskema kan være foruroligende. Hvis der konfronteres med en situation, så husk dette råd: stirre på det. Så spørg dig selv, hvis farven påvirkning er, hvad du ønsker til dine soeskende.

Ting, som en Sales Booklet altid bør have

30 March 2012
Booklet-udskrivning til salg er en meget specifik form for trykte reklamer. Der er visse ting, der skal altid være inden for et salg hæfte for det at være et effektivt markedsføringsredskab.

Derudover er der selvfølgelig nogle print og bindende strategier for at gøre et salg hæfte virkelig at ligne en. Hvis du ikke kender alle disse ting, så fortvivl ikke. Jeg vil give dig alle de ting, som din marketing værktøj, altid bør have i fem nemme emner

• Imponerende ydre dæksel -. Da du altid nødt til at sætte dine bedste mund fremad, trykprocessen involverede for denne type behov for en imponerende ydre dæksel. Prøv at planlægge tykkere dæksler med fuld farve print. Desuden skal dækslet altid være blank, så de ser mere imponerende, som de skær i lyset. Du kan selv ønsker at tilføje et fugt resistent belægning, så dit salg hæfte vil ikke forringes let, når det kommer til almindelig slid og ælde. Alt dette bør altid ske så læserne kan være interesseret i, hvad farve brochure har at sige lige ved dækslet

• Salgsfremmende artikler -. Alle salg pjecer bør altid have salgsfremmende artikler. Det er små kronikker, der bidrager til at fremme et positivt syn på den vare eller tjenesteydelse, der reklameres for. Sommetider disse artikler kan også være lærerigt, at give folk et par tips om bestemte aktiviteter, og hvordan den vare eller tjenesteydelse blive forfremmet spiller en rolle i *** disse aktiviteter lettere. Disse artikler tilføjer en mere informativ dimension *** det mere nyttigt end de fleste andre salgsfremmende materialer

• Butik billeder -. Selvfølgelig, siden du er at udvikle et redskab i salgsøjemed, bør du altid have katalog stil billeder i det. Masser af billeder af høj kvalitet skal altid repræsentere dit produkt eller service. Disse billeder skal give forskellige vinkler og aspekter af dit produkt, så læserne kan mere præcist bedømme det. Selvfølgelig skal de også vise produktet i den mest positive lys som muligt, så du er nødt til at sætte i et par kunstneriske billeder hvis det er muligt, så folk kan finde skønheden i den vare eller tjenesteydelse.

• Bestillingsoplysninger - Det er også en meget vigtig ting skal indarbejdes. Under et afsnit handler om bestilling af oplysninger skal altid være der, så folk vil vide, hvordan og hvor kan man bestille produktet. Ikke bare, at de skal gå til din butik eller virksomhed. Tilføj kontaktnumre, mobile telefonnumre, e-mail-adresser og selvfølgelig din virksomheds hjemmeside, hvis du har en. Dette er en af ​​de afgørende dele, der gør et salg pjece tur interesse i det faktiske salg, så glem ikke denne

• Korrekt trykning og indbinding -. Endelig, din reklame værktøj altid brug for ordentlig hæfte trykning og indbinding. Som det blev sagt tidligere, skal du sætte dine bedste mund fremad. Det betyder, at trykning kvalitet skal være sprød, uden pletter eller falmede. Desuden skal bindingen være ren og meget stram. Gør dette ved at leje en brochure printer, som du kan stole på med kvalitet brochureudskrivning. Kig efter anbefalinger på de bedste hæfte printere derude, og altid kontrollere prøve hæfte printings at være sikker.

Great! Nu ved du, hvad en stor salgssucces hæfte bør altid have. Så før du starter med din trykning projektet, forsøger at tilføje de begreber ovenfor for at din skabelse strategi. Deres pjecer er mere effektiv måde.

Ting, du kan gøre med fire farver udskrivning

30 March 2012
Fire farveudskrivning er også kendt som fuld farve print. Det er den proces, hvor du kan oprette forskellige farver ved at kombinere fire primære farver, nemlig cyan, magenta, gul og sort. Fire farveudskrivning tillade dig at have udskrifter, der er livlig og levende. De produkter, som du kan producere med fire farveprint er:

• Visitkort - i disse materialer marketingmateriale vil give dig mulighed for at gøre et godt første indtryk over for potentielle kunder eller forretningspartnere. Udskrivning af dine visitkort i fuld farve vil gøre dem til at se professionelt og af høj kvalitet

• Brochurer -. Disse materialer fritages for farveprint, da billederne i brochurer have den største effekt, når de er udført i fuld farve. Brochurer udført i fuld farve er mere levende, og de tiltrækker mere opmærksomhed end kedelige udseende materialer uden farve

• Flyers -. Siden flyers er modtagelige for at blive let kasseres og smides i papirkurven, skal du bruge fuld farve print til din fordel. Gør øjeblikkelig virkning med din målgruppe, så de vil holde dine flyers og tage interesse i det produkt, du sælger

• Kataloger -. Kataloger der ikke er meget effektiv, når du ikke bruger fuld farve print i *** dem. Brug fulde farver vil hjælpe med *** n nøjagtig gengivelse af dine produkter og tjenester samt *** dine produkter meget tiltrækkende for mange

• Postkort -. Fuld farve postkort er meget vigtige i direct mail kampagner. Når du bruger fuld farve i dine udskrifter, skal du oprette postkort, som kan overbevise dine kunder til at købe og benytter af dine produkter og tjenester

muligheder, som du kan gøre med farver:.

• 04:04 - dine materialer er trykt med fuld farve på begge sider
• 4:1 - dine materialer udskrives fuld farve foran, men kun sort blæk bruges på bagsiden
• 04:00 - dine materialer udskrives fuld farve foran og tom tilbage

Der er dog flere ting, du skal tjekke først, når du bruger fuld farve print. Disse er:

• Filtyper - være sikker på, og tjekke om de filer, du bruger, er acceptable filtyper. De mest udbredte og yderst acceptabelt filer er: PDF, JPG, TIFF og EPS-filer. Også altid samkopiere flere lag for at sikre en smidig print proces

• Filstørrelse -. De flere farver, du bruger betyder større filstørrelse. Jo større filstørrelsen betyder, at det er vanskeligere at uploade. For filer der er over 50 MB, skal du bruge et FTP-server til hurtigere og smidigere filoverførsel

• Opløsning -. Selv hvis du bruger fuld farve print proces, den mindste standard opløsning for hver trykning projekt er 300 dpi. Alt lavere vil gøre dine billeder pixilated og sløret, så du altid kontrollere, om dine billeder er i den korrekte opløsning

• Color Space Konvertering -. Også, hvis du vil have præcise farve repræsentationer, bør alle dine filer er i CMYK-farverummet. Hvis ikke, forventer dine udskrifter at have lav farvenøjagtighed.
Gallery Error: Unknown Album [1:]:20092
qingx's Photos -

About & Links